Passa al contingut principal

Brownie de xocolata blanca

Potser una de les postres més fàcils i més bones que he fet. A més, ha estat totalment improvisats, m'han convidat a sopar i he quedat que portava les postres.
Aleshores, els meus anfitrions són uns amants de la xocolata, però després de les mones quelcom amb xocolata negra no em venia de gust
He improvisat, doncs tampoc sabia quina recepta fer i ha quedat super-genial a la primera, us recomano que el proveu ;-)

Ingredients

  • 1 rajola de xocolata blanca fondant ( en el meu cas Nestle postres) uns 180 gr.
  • 75 gr de farina de rebosteria
  • 75 gr de sucre
  • 75 gr de mantega
  • 3 ous
  • 1 culleradeta de sucre de vainilla
  • 1 cullerada de llevat royal
  • 140 gr de nous ( no les esmicoleu en excés, deixar alguna sencera)
  • 25 gr de perles de xocolata blanca
  • mantega en spray o una mica més de mantega i farina pel motlle.
  • Sucre llustre


Preparació

  1. Pre escalfar el forn a 180º (dalt i baix) ( jo l'he fet a 210º ja sabeu tinc mania que el forn va lent, en un forn normal penso que amb 180º és suficient )
  2. Batre els ous amb el sucre amb les varetes manuals
  3. Mentre en un recipient fondre la xocolata amb la mantega a intervals de 30 segons. La xocolata blanca es crema a partir de 35º així que en compte !!! Un cop desfet, deixar temparar uns minuts
  4. Afegir la barreja de xocolata i mantega a la barreja d'ous i sucre. Integrar amb la vareta manual
  5. Afegir la farina i el llevat barrejat però tamisada i en dues vegades per evitar grumolls
  6. Empolsar les nous amb farina i afegir les nous i les perles de xocolata blanca
  7. Agafar un motlle quadrat o rectangular i posar la mantega en spray o una mica de mantega i oli i una mica de farina perquè no s'enganxi. Retirar el sobrant
  8. Abocar la barreja. Apagar la part de dalt del forn i introduir el motlle
  9. Més o  menys uns 20 minuts. Procureu que no es passi. 
  10. Deixar refredar uns minuts i desmotllar
  11. En el moment de servir empolsar amb sucre llustre
Deliciós !!!!! una mica més i no arribo a la foto ;-)








Comentaris

Marta SL ha dit…
Ummmm, què bo, Lina!.
A casa som molt de xocolata, però sempre faig coses amb la negra, mai amb la blanca... Em sembla que ja és hora de provar coses noves, o sigui que em guardo la recepta per fer-la un dia d'aquests!.
Una abraçada
Tapa't de tapes ha dit…
A casa també té molt èxit, el brownie de xoco blanca!! I l'acompanyem amb xoco negra desfeta... per fer el contrast! Em sembla que t'ha quedat molt bo, oi? Petons!
Unknown ha dit…
Mmmm que bo!!! A casa els hi agrada molt amb xocolata blanca.
Uns brownies rossos espectaculars...ara mateix me'n cruspia un parell de tallets!!! PEtons!

Translate

Entrades populars d'aquest blog

Pernil o espatlla al forn de....

llenya o no ! També es pot fer amb cuixa, però tingueu en compte que la cuixa pot pesar uns 9 quilos. Aquesta espatlla pesava 5 quilos. A part l'espatlla és molt més gustosa, en la meva opinió. Quan vaig fer la cuixa vaig haver de desmuntar la nevera. Tal com sona. En el forn de llenya l'espatlla tarda 3:30 i la cuixa 4:30 aprox. En el forn de casa, heu de comptar 1 hora per quilo de carn Ingredients  Una espatlla de porc d'uns 5 quilos Per aquesta quantitat de carn: 2 culleradetes i mitjà de sal ( la cullera de té, no de cafè) 2 de pebre negre 2 cullerades soperes d'orenga 2 gots de vi blanc o cava  mig got d'oli llard de porc mig got d'aigua 2 cullerades de me Preparació 48 hores abans de coure l'espatlla, barrejar en un got la sal, el pebre, l'orenga i l'oli Pinta l'espatlla amb aquesta barreja i mullar amb el vi o cava Cada tant, anar donar voltes a l'espatlla. Es guarda a la nevera 24 hores abans, tallar la p

Xai al forn. Espatlla o cuixa.

.... Al forn de llenya o al forn convencional. Ingredients:  espatlla o cuixa de xai. Jo prefereixo l'espatlla, però això va a gustos. Sal, oli, pebre, 1-2 fulles de llorer, una mica de romaní i farigola, alls, vi o cava o conyac, aigua. Preparació: Unes hores abans, amarar el xai. Salpebrar, pelar els alls i anar afegim pels talls. Afegir una o dues fulles de llorer esmicolades, i una mica de romaní i farigola, només d'una branca petita. Si afegiu massa herbes, tindrà el gust de les herbes però no pas del xai. Regar amb mig got de vi, cava o conyac Regar amb oli d'oliva extra verge.  Pre-escalfar el forn. En el cas de llenya, esperar que estigui a uns 200º. Introduir el xai, en el cas del forn de llenya, introduir tapat amb paper de plata, perquè no es cremi. Anar vigilant que no es quedi sense suc. Anar afegint aigua, o aigua barrejada amb vi o cava, quan veieu que es queda sense suc. Cal afegir mig got cada vegada, sinó en comptes de fet al forn us que

Calçots al microones.

La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-( Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots. I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ? El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí . És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli. Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill. Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet ! Per acompanyar salsa romesco , com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts , simplement amb una mica de sal !