Un altre sopar super ràpid i fantàstic....Podeu canviar el pernil serrà o ibèric per pernil dolç o pit de gall d'indi o pollastre
O fer servir dos ous per persona per un sopar més complert !
Ingredients ( 2 racions )
Preparació
O fer servir dos ous per persona per un sopar més complert !
Ingredients ( 2 racions )
- 12 espàrrecs verds ( en el meu cas congelats). Dependrà de la mida, en podeu usar més
- 6 talls de pernil serrà o ibèric
- 2 ous ( o 4 ous si voleu fer un plat únic més complert)
- oli, pebre, sal
Preparació
- Enrotllar cada dos espàrrecs ( depèn de la mida) en un tall de pernil
- Disposar en l'estoig lékué o un motllo apte per microones ( jo ho he fet en dos estoigs)
- Afegir una cullerada d'aigua i coure 5 minuts al microones
- Obrir el paquet i afegir un ou ( o dos)
- Coure durant 1 minut més
- Afegir un polsim de sal, oli , pebre i servir
Comentaris