Aquest estiu he agafat l'afició als fruits del bosc ! deliciosos si a més no venen de hivernacle !
Aquesta confitura a part de ser molt simple de fer, la faig amb fructosa , que endolça el doble que el sucre i per tant , no necessitem quantitats industrials de sucre per fer-la. A part, els fruits del bosc són la fruita amb l'índex glucémic més baix, apte per dietes Low Carb !
Ingredients
Preparació
Esterilitzar els pots al microones ( les tapes les esterilitzem al foc)
Omplir els pots amb aigua i introduir al microones durant 3 minuts. Quan baixi una mica la temperatura, buida l'aigua i omplir amb la melmelada.
Tapar i col.locar durant 5 minuts cap per avall
Amb una torrada, amb formatge fresc o iogurt està exquisit !
Aquesta confitura a part de ser molt simple de fer, la faig amb fructosa , que endolça el doble que el sucre i per tant , no necessitem quantitats industrials de sucre per fer-la. A part, els fruits del bosc són la fruita amb l'índex glucémic més baix, apte per dietes Low Carb !
Així que us podeu donar un capritxet sense remordiments ! Ahhh ! i que molt i molt bona ! Com no sempre és fàcil aconseguir aquests fruits ho podeu fer amb fruits del bosc congelats . També queda molt bé !
Ingredients
- 1 kg de fruits del bosc
- 8 cullerades de fructosa
- el suc d'una llimona
- 6 gr d'agar-agar ( que trobeu a qualsevol super !)
Preparació
- Netejar la fruita, cobrir amb la fructosa i deixar reposar tota la nit
- Al dia següent, preparar el suc de llimona
- Esterilitzar les tapes i els pots.
- Col.locar la fruita en un pot al foc. Remenar de tant en tant.
- Barrejar el suc de llimona amb l'agar-agar i afegir a la fruita
- Portar a ebullició entre 3-5 minuts. No deixar de remenar.
Esterilitzar els pots al microones ( les tapes les esterilitzem al foc)
Omplir els pots amb aigua i introduir al microones durant 3 minuts. Quan baixi una mica la temperatura, buida l'aigua i omplir amb la melmelada.
Tapar i col.locar durant 5 minuts cap per avall
Amb una torrada, amb formatge fresc o iogurt està exquisit !
Comentaris