Ves al contingut principal

Pollastre amb pastanaga i vinagreta de mostassa i mel

Us garanteixo 5 minuts preparant el dinar :-). No per això menjareu malament i a sobre menjareu sa !
Jo he fet servir contra cuixa de pollastre, podeu fer servir pit de pollastre o gall d'indi !
Està calculat per una ració i amb força pastanaga !


Ingredients

  • 150gr de contra cuixa de pollastre desosada
  • 2 pastanagues grans
  • 1 cullerada d'oli d'oliva extra verge i una de salsa de soja
  • 1 culleradeta de mel , una altra de mostassa antiga
  • una mica de sal, opcional ( la soja ja és salada)
Preparació
  1. Netejar les pastanagues i tallar-les en  juliana
  2. Disposar a l'estoig lékué o a un recipient apte pel microones
  3. Posar una cullerada d'aigua, tancar l'estoig i coure durant dos minuts
  4. Mentre preparar la vinagreta amb la soja, l'oli, la mostassa i la mel
  5. Obrir el paquet afegir el pollastre i la meitat de la vinagreta
  6. Coure durant 2 minuts i mig
  7. Deixar reposar un minut amb l'estoig tancat
  8. Servir amb la resta de la vinagreta a mode de salsa
Espero que us agradi !




Amb aquesta recepta contribueixo al HEMC#69 organizat per LeBonVivant



HEMC #69- Zanahorias

Comentaris

Cris LeBonVivant ha dit…
Hola!!
muchas gracias por tu fantástica receta. Super rica, además es muy rápida. Viene muy bien para llevar al trabajo en el tuper :) Lo tiene todo, vaya
Muchas gracias y nos vemos en el próximo HEMC
Cuídate
Cristina
Teresa Graell ha dit…
M.agrada molt la combinació mel i mostassa, un pollastre segur q molt gustós!
Teresa Graell ha dit…
M.agrada molt la combinació mel i mostassa, un pollastre segur q molt gustós!
Pollet ha dit…
Cris i Teresa, gràcies pels comentaris :-)

Translate

Entrades populars d'aquest blog

Salmo marinat amb soia, mel, all, cayena i sesam! Recepta guanyadora!

Fa uns dies hi va haver un concurs a la ràdio, a RAC1, al programa Tot és possible , dins la secció de la Mireia Carbó !
La temàtica receptes de peix fàcils i el premi super atractiu ! un un curs/taller de cuina a l'Escola de Cuina de Mireia Carbó

Els que em coneixeu sabeu que sóc molt de peix i també de les receptes fit i si pot ser, amb no massa ingredients,,,, que m'estresso... així, dit i fet ! Vaig enviar aquesta recepta i amb gran alegria ... vaig guanyar :-)



Aquí va la recepta !




Salmó marinat amb soia, mel, all, cayena i sèsam!
1. Deixem marinar el salmó 1 hora, amb la soia, mel, all, cayena i sèsam 2. Encenem el forn, dalt i baix, a 250 graus. Coem les cebes tallades en 4 parts 10 m al forn, posades a una safata 3. Afegim els tomàquets cirerols tallats per la meitat, i col·loquem el salmó a sobre amb la marinada i coem 15 m al forn! Podeu afegir uns espàrrecs verds. 4. Servir  Podeu afegir un polsim de sal, en compte, la soia és salada, o un polsim de pebre
Com veieu molt simple…

Calçots al microones.

La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-(
Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots.
I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ?

El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí.
És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli.
Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill.
Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet !
Per acompanyar salsa romesco, com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts, simplement amb una mica de sal !





Pernil o espatlla al forn de....

llenya o no !
També es pot fer amb cuixa, però tingueu en compte que la cuixa pot pesar uns 9 quilos. Aquesta espatlla pesava 5 quilos. A part l'espatlla és molt més gustosa, en la meva opinió.
Quan vaig fer la cuixa vaig haver de desmuntar la nevera. Tal com sona.

En el forn de llenya l'espatlla tarda 3:30 i la cuixa 4:30 aprox. En el forn de casa, heu de comptar 1 hora per quilo de carn



Ingredients 
Una espatlla de porc d'uns 5 quilosPer aquesta quantitat de carn:2 culleradetes i mitjà de sal ( la cullera de té, no de cafè)2 de pebre negre2 cullerades soperes d'orenga2 gots de vi blanc o cava mig got d'olillard de porcmig got d'aigua2 cullerades de me Preparació
48 hores abans de coure l'espatlla, barrejar en un got la sal, el pebre, l'orenga i l'oliPinta l'espatlla amb aquesta barreja i mullar amb el vi o cavaCada tant, anar donar voltes a l'espatlla. Es guarda a la nevera24 hores abans, tallar la part de pell en diagonal, fent uns rombes.…