Ves al contingut principal

Pollastre amb pastanaga i vinagreta de mostassa i mel

Us garanteixo 5 minuts preparant el dinar :-). No per això menjareu malament i a sobre menjareu sa !
Jo he fet servir contra cuixa de pollastre, podeu fer servir pit de pollastre o gall d'indi !
Està calculat per una ració i amb força pastanaga !


Ingredients

  • 150gr de contra cuixa de pollastre desosada
  • 2 pastanagues grans
  • 1 cullerada d'oli d'oliva extra verge i una de salsa de soja
  • 1 culleradeta de mel , una altra de mostassa antiga
  • una mica de sal, opcional ( la soja ja és salada)
Preparació
  1. Netejar les pastanagues i tallar-les en  juliana
  2. Disposar a l'estoig lékué o a un recipient apte pel microones
  3. Posar una cullerada d'aigua, tancar l'estoig i coure durant dos minuts
  4. Mentre preparar la vinagreta amb la soja, l'oli, la mostassa i la mel
  5. Obrir el paquet afegir el pollastre i la meitat de la vinagreta
  6. Coure durant 2 minuts i mig
  7. Deixar reposar un minut amb l'estoig tancat
  8. Servir amb la resta de la vinagreta a mode de salsa
Espero que us agradi !




Amb aquesta recepta contribueixo al HEMC#69 organizat per LeBonVivant



HEMC #69- Zanahorias

Comentaris

Cris LeBonVivant ha dit…
Hola!!
muchas gracias por tu fantástica receta. Super rica, además es muy rápida. Viene muy bien para llevar al trabajo en el tuper :) Lo tiene todo, vaya
Muchas gracias y nos vemos en el próximo HEMC
Cuídate
Cristina
Teresa Graell ha dit…
M.agrada molt la combinació mel i mostassa, un pollastre segur q molt gustós!
Teresa Graell ha dit…
M.agrada molt la combinació mel i mostassa, un pollastre segur q molt gustós!
Pollet ha dit…
Cris i Teresa, gràcies pels comentaris :-)

Translate

Entrades populars d'aquest blog

Salmo marinat amb soia, mel, all, cayena i sesam! Recepta guanyadora!

Fa uns dies hi va haver un concurs a la ràdio, a RAC1, al programa Tot és possible , dins la secció de la Mireia Carbó !
La temàtica receptes de peix fàcils i el premi super atractiu ! un un curs/taller de cuina a l'Escola de Cuina de Mireia Carbó

Els que em coneixeu sabeu que sóc molt de peix i també de les receptes fit i si pot ser, amb no massa ingredients,,,, que m'estresso... així, dit i fet ! Vaig enviar aquesta recepta i amb gran alegria ... vaig guanyar :-)



Aquí va la recepta !




Salmó marinat amb soia, mel, all, cayena i sèsam!
1. Deixem marinar el salmó 1 hora, amb la soia, mel, all, cayena i sèsam 2. Encenem el forn, dalt i baix, a 250 graus. Coem les cebes tallades en 4 parts 10 m al forn, posades a una safata 3. Afegim els tomàquets cirerols tallats per la meitat, i col·loquem el salmó a sobre amb la marinada i coem 15 m al forn! Podeu afegir uns espàrrecs verds. 4. Servir  Podeu afegir un polsim de sal, en compte, la soia és salada, o un polsim de pebre
Com veieu molt simple…

Crema de fredolics

Hola us presento una crema de fredolics que vaig fer ja fa dies, amb els que vaig comprar a Solsona.
La recepta me la van explicar en la mateixa exposició de bolets, jo simplement he afegit una picada.
Ingredient ( per dues persones )
uns 300 gr. de fredolics
750 ml de caldo de pollastre o verdures ( o aigua)
2 cebes
sal
pebre
1 all
julivert
unes 12 atmelles torrades ( o pinyons o avellanes o barreja )
1 torrada
oli verge d'oliva

Preparació
rentar els fredolicsseparar uns 50 gr de fredolics , els que veieu més macos i saltar en una paella amb una mica d'oli, fins que deixin anar l'aiguaEn una olla, posar un raig d'olli i saltar la ceba tallada menuda, quan comenci agafar color, afegir els fredolics (els 250 gr. que estan sense coure)Després de 8 -10 minuts afegir el caldo de pollastre ben calent i deixar coure 1/4 d'horaSalpebrar Triturar la sopaFer la picada amb l'all, el julivert, la torrada i les atmelles i una mica de caldoAfegir la picada a la sopa/crema Af…

Calçots al microones.

La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-(
Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots.
I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ?

El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí.
És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli.
Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill.
Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet !
Per acompanyar salsa romesco, com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts, simplement amb una mica de sal !