Passa al contingut principal

Berries Jam, Light , Low Carb !

Versió catalana !

This summer I took a liking to berries! more delicious if not sell greenhouse!

This jam apart from being very simple to make, Is made using fructose and therefore you do not need huge amounts of sugar to make it.

In addition, the berries are the fruit with low glycemic index, suitable for Low Carb Diets!



So you can really enjoy without the guilt Ahhh! As it is not always easy to get these fruits you can make using frozen berries, this also works very well!

Ingredients
    • 1 kg of berries
    • 8 tablespoons fructose
    • Juice of one lemon
    • 6 g agar (you find any super!))

    Preparation

    1. Clean fruit, cover with fructose and let stand overnight
    2. The next day, prepare the lemon juice
    3. Sterilize jars and lids.
    4. Put the fruit in a pot on the fire. Stir occasionally.
    5. Mix the lemon juice with the agar and add the fruit
    6. Bring to a boil 3-5 minutes. Don't stop stiring



    Sterilize the jars in the microwave (lids sterilized the fire)

    Fill the jars with water and put in the microwave for 3 minutes. When you get off a little temperature, empty the water and fill with jam.
    Cover and place upside down for 5 minutes

    With toast with cheese or yogurt is delicious!







    Comentaris

    Gemma ha dit…
    Les melmelades casolanes sempre són millors, pots adaptar-les al teu gust de sucre. I amb l'agar agar, pots reduir-ne molt la quantitat. Sana i deliciosa!

    Translate

    Entrades populars d'aquest blog

    Calçots al microones.

    La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-( Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots. I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ? El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí . És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli. Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill. Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet ! Per acompanyar salsa romesco , com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts , simplement amb una mica de sal !

    Crema de fredolics

    Hola us presento una crema de fredolics que vaig fer ja fa dies, amb els que vaig comprar a Solsona. La recepta me la van explicar en la mateixa exposició de bolets, jo simplement he afegit una picada. Ingredient ( per dues persones ) uns 300 gr. de fredolics 750 ml de caldo de pollastre o verdures ( o aigua) 2 cebes sal pebre 1 all julivert unes 12 atmelles torrades ( o pinyons o avellanes o barreja ) 1 torrada oli verge d'oliva Preparació rentar els fredolics separar uns 50 gr de fredolics , els que veieu més macos i saltar en una paella amb una mica d'oli, fins que deixin anar l'aigua En una olla, posar un raig d'olli i saltar la ceba tallada menuda, quan comenci agafar color, afegir els fredolics (els 250 gr. que estan sense coure) Després de 8 -10 minuts afegir el caldo de pollastre ben calent i deixar coure 1/4 d'hora Salpebrar Triturar la sopa Fer la picada amb l'all, el julivert, la torrada i les atmelles i una mica de caldo Afegir ...

    Coca de recapte

    Aquesta coca la tindreu ràpidament pastada. No necessita ni llevat ni temps per a què pugi la massa. Els ingredients de sobre la massa poden ser els que volgueu. Des d'escalibada, ceba, carbassó, espinacs, formatge de cabra, etc. Per la massa:  250 gr de farina (normal no fa falta de força) 100 gr d'aigua amb gas 50 ml de vi blanc  25 ml d'oli un polsim de sal Preparació: Pastar tots els ingredients junts. Us podeu ajudar d'una espàtula de silicona. Ja veureu que en un moment es pasta tot super bé. Estirar la massa sobre una làmina de silicona amb l'ajuda d'un corro. Jo en tinc un de silicona i va genial Escalfar el forn a 200º Repartir els ingredients per sobre. Si tenen temps de cocció diferent, afegir primer els que costin més i al cap d'uns minuts de forn, afegir la resta. En aquest cas: afegir la ceba a la massa i salpebrar. Enfornar. Al cap de uns 15 minuts, afegir els tomàquets xerrys i les gírgoles Al cap de 10 minuts, afegir el formatg...