Ves al contingut principal

Berries Jam, Light , Low Carb !

Versió catalana !

This summer I took a liking to berries! more delicious if not sell greenhouse!

This jam apart from being very simple to make, Is made using fructose and therefore you do not need huge amounts of sugar to make it.

In addition, the berries are the fruit with low glycemic index, suitable for Low Carb Diets!



So you can really enjoy without the guilt Ahhh! As it is not always easy to get these fruits you can make using frozen berries, this also works very well!

Ingredients
    • 1 kg of berries
    • 8 tablespoons fructose
    • Juice of one lemon
    • 6 g agar (you find any super!))

    Preparation

    1. Clean fruit, cover with fructose and let stand overnight
    2. The next day, prepare the lemon juice
    3. Sterilize jars and lids.
    4. Put the fruit in a pot on the fire. Stir occasionally.
    5. Mix the lemon juice with the agar and add the fruit
    6. Bring to a boil 3-5 minutes. Don't stop stiring



    Sterilize the jars in the microwave (lids sterilized the fire)

    Fill the jars with water and put in the microwave for 3 minutes. When you get off a little temperature, empty the water and fill with jam.
    Cover and place upside down for 5 minutes

    With toast with cheese or yogurt is delicious!







    Comentaris

    Gemma ha dit…
    Les melmelades casolanes sempre són millors, pots adaptar-les al teu gust de sucre. I amb l'agar agar, pots reduir-ne molt la quantitat. Sana i deliciosa!

    Translate

    Entrades populars d'aquest blog

    Calçots al microones.

    La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-(
    Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots.
    I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ?

    El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí.
    És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli.
    Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill.
    Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet !
    Per acompanyar salsa romesco, com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts, simplement amb una mica de sal !





    Pernil o espatlla al forn de....

    llenya o no !
    També es pot fer amb cuixa, però tingueu en compte que la cuixa pot pesar uns 9 quilos. Aquesta espatlla pesava 5 quilos. A part l'espatlla és molt més gustosa, en la meva opinió.
    Quan vaig fer la cuixa vaig haver de desmuntar la nevera. Tal com sona.

    En el forn de llenya l'espatlla tarda 3:30 i la cuixa 4:30 aprox. En el forn de casa, heu de comptar 1 hora per quilo de carn



    Ingredients 
    Una espatlla de porc d'uns 5 quilosPer aquesta quantitat de carn:2 culleradetes i mitjà de sal ( la cullera de té, no de cafè)2 de pebre negre2 cullerades soperes d'orenga2 gots de vi blanc o cava mig got d'olillard de porcmig got d'aigua2 cullerades de me Preparació
    48 hores abans de coure l'espatlla, barrejar en un got la sal, el pebre, l'orenga i l'oliPinta l'espatlla amb aquesta barreja i mullar amb el vi o cavaCada tant, anar donar voltes a l'espatlla. Es guarda a la nevera24 hores abans, tallar la part de pell en diagonal, fent uns rombes.…

    Bacallà fresc, marinat cassolà

    Tenia ganes de marinar un bacallà fresc tal com fem amb el salmó. Així que mans a l'obra !!!!

    Ingredients 1 bacallà fresc, net d'espines i cap i separat en dos lloms300 gr de sucre250 gr de sal de cuinapebres de colors en graoli d'olivaPer servir : tomàquet kumato, torradetes, olivadaPreparació
    En primer lloc netejar d'espines. Jo faig servir unes pinces especials per aquesta tasca
    Aquí veieu que vaig fer servir tot el bacallà, però si heu d'escollir feu la cuaPosar una capa de film, una capa de la barreja de sal i sucre, posar el bacallà i cobrir amb la barreja de sal i sucre. Procedir amb cadascun dels llomsEmbolcallar bé i col.locar en una safata a la nevera Ho deixeu aproximadament unes 18 hores. Deixa anar molta aigua així que de tant en tant, anar treien l'aigua que deixa anarA les 18 hores, netejar amb un paper de cuina el sobrant de sal i sucre i tornar a embolcallar els lloms amb paper filmUna altra cop a la nevera, unes 8 horesAl cap de 8 hores, tallar el …