Ves al contingut principal

Berries Jam, Light , Low Carb !

Versió catalana !

This summer I took a liking to berries! more delicious if not sell greenhouse!

This jam apart from being very simple to make, Is made using fructose and therefore you do not need huge amounts of sugar to make it.

In addition, the berries are the fruit with low glycemic index, suitable for Low Carb Diets!



So you can really enjoy without the guilt Ahhh! As it is not always easy to get these fruits you can make using frozen berries, this also works very well!

Ingredients
    • 1 kg of berries
    • 8 tablespoons fructose
    • Juice of one lemon
    • 6 g agar (you find any super!))

    Preparation

    1. Clean fruit, cover with fructose and let stand overnight
    2. The next day, prepare the lemon juice
    3. Sterilize jars and lids.
    4. Put the fruit in a pot on the fire. Stir occasionally.
    5. Mix the lemon juice with the agar and add the fruit
    6. Bring to a boil 3-5 minutes. Don't stop stiring



    Sterilize the jars in the microwave (lids sterilized the fire)

    Fill the jars with water and put in the microwave for 3 minutes. When you get off a little temperature, empty the water and fill with jam.
    Cover and place upside down for 5 minutes

    With toast with cheese or yogurt is delicious!







    Comentaris

    Gemma ha dit…
    Les melmelades casolanes sempre són millors, pots adaptar-les al teu gust de sucre. I amb l'agar agar, pots reduir-ne molt la quantitat. Sana i deliciosa!

    Translate

    Entrades populars d'aquest blog

    Salmo marinat amb soia, mel, all, cayena i sesam! Recepta guanyadora!

    Fa uns dies hi va haver un concurs a la ràdio, a RAC1, al programa Tot és possible , dins la secció de la Mireia Carbó !
    La temàtica receptes de peix fàcils i el premi super atractiu ! un un curs/taller de cuina a l'Escola de Cuina de Mireia Carbó

    Els que em coneixeu sabeu que sóc molt de peix i també de les receptes fit i si pot ser, amb no massa ingredients,,,, que m'estresso... així, dit i fet ! Vaig enviar aquesta recepta i amb gran alegria ... vaig guanyar :-)



    Aquí va la recepta !




    Salmó marinat amb soia, mel, all, cayena i sèsam!
    1. Deixem marinar el salmó 1 hora, amb la soia, mel, all, cayena i sèsam 2. Encenem el forn, dalt i baix, a 250 graus. Coem les cebes tallades en 4 parts 10 m al forn, posades a una safata 3. Afegim els tomàquets cirerols tallats per la meitat, i col·loquem el salmó a sobre amb la marinada i coem 15 m al forn! Podeu afegir uns espàrrecs verds. 4. Servir  Podeu afegir un polsim de sal, en compte, la soia és salada, o un polsim de pebre
    Com veieu molt simple…

    Crema de fredolics

    Hola us presento una crema de fredolics que vaig fer ja fa dies, amb els que vaig comprar a Solsona.
    La recepta me la van explicar en la mateixa exposició de bolets, jo simplement he afegit una picada.
    Ingredient ( per dues persones )
    uns 300 gr. de fredolics
    750 ml de caldo de pollastre o verdures ( o aigua)
    2 cebes
    sal
    pebre
    1 all
    julivert
    unes 12 atmelles torrades ( o pinyons o avellanes o barreja )
    1 torrada
    oli verge d'oliva

    Preparació
    rentar els fredolicsseparar uns 50 gr de fredolics , els que veieu més macos i saltar en una paella amb una mica d'oli, fins que deixin anar l'aiguaEn una olla, posar un raig d'olli i saltar la ceba tallada menuda, quan comenci agafar color, afegir els fredolics (els 250 gr. que estan sense coure)Després de 8 -10 minuts afegir el caldo de pollastre ben calent i deixar coure 1/4 d'horaSalpebrar Triturar la sopaFer la picada amb l'all, el julivert, la torrada i les atmelles i una mica de caldoAfegir la picada a la sopa/crema Af…

    Calçots al microones.

    La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-(
    Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots.
    I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ?

    El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí.
    És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli.
    Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill.
    Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet !
    Per acompanyar salsa romesco, com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts, simplement amb una mica de sal !