Uns quants mesos sense publicar .... projectes, feina, estudis,,,viatges.... això si , sense deixar de cuinar,,, de llegir llibres de cuina .... tot té el seu temps i el seu moment...
I aquí torno amb una recepta que es prepara en ... 5 minuts ... si , si al micro ... si teniu l'estoig lékué perfecte ! i si no un recipient apte per microones amb tapa o una mica de film per fer vapor
En aquest cas, els ingredients estant pensats per una persona, i força verdura, per servir de plat únic.... les quantitats, doncs, fàcilment adaptables als vostres gustos
Ingredients
Preparació
Jo ho he servit en una vaixella fet per mi, de quan feia ceràmica japonesa amb la Motoko Araki.
Com tot és tallat petit, ideal per menjar en palillos !
Que gaudiu molt !!
!
I aquí torno amb una recepta que es prepara en ... 5 minuts ... si , si al micro ... si teniu l'estoig lékué perfecte ! i si no un recipient apte per microones amb tapa o una mica de film per fer vapor
En aquest cas, els ingredients estant pensats per una persona, i força verdura, per servir de plat únic.... les quantitats, doncs, fàcilment adaptables als vostres gustos
Ingredients
- 1 bistec de vedella d'uns 150 gr,
- 2 tomàquets petits
- 1 ceba tendra o de figures
- 1 pebrot vermell petit o 1/2 de gran
- 1 pebrot verd petit o 1/2 de gran
- 2 cullerades de salsa de soja
- oli d'oliva extra verge
- pebre
Preparació
- Talleu el bistec a tires i marineu amb 1 cullerada de salsa de soia
- Renteu i talleu les verdures en juliana, el tomàquet en 8 trossos
- Poseu a l'estoig lékué, les verdures, una mica d'oli, 1 cullerada de salsa de soja, una mica de pebre
- Introduir l'estoig al microones durant 3 minuts
- Retireu l'estoig i afegiu la carn amb la resta de la soia
- Coeu durant 2 minuts més
- Deixeu 1 minuts l'estoig tancat, obriu, comproveu si cal rectificar de sal i servir
Jo ho he servit en una vaixella fet per mi, de quan feia ceràmica japonesa amb la Motoko Araki.
Com tot és tallat petit, ideal per menjar en palillos !
Que gaudiu molt !!
!
Comentaris