Passa al contingut principal

Berries Jam, Light , Low Carb !

Versió catalana !

This summer I took a liking to berries! more delicious if not sell greenhouse!

This jam apart from being very simple to make, Is made using fructose and therefore you do not need huge amounts of sugar to make it.

In addition, the berries are the fruit with low glycemic index, suitable for Low Carb Diets!



So you can really enjoy without the guilt Ahhh! As it is not always easy to get these fruits you can make using frozen berries, this also works very well!

Ingredients
    • 1 kg of berries
    • 8 tablespoons fructose
    • Juice of one lemon
    • 6 g agar (you find any super!))

    Preparation

    1. Clean fruit, cover with fructose and let stand overnight
    2. The next day, prepare the lemon juice
    3. Sterilize jars and lids.
    4. Put the fruit in a pot on the fire. Stir occasionally.
    5. Mix the lemon juice with the agar and add the fruit
    6. Bring to a boil 3-5 minutes. Don't stop stiring



    Sterilize the jars in the microwave (lids sterilized the fire)

    Fill the jars with water and put in the microwave for 3 minutes. When you get off a little temperature, empty the water and fill with jam.
    Cover and place upside down for 5 minutes

    With toast with cheese or yogurt is delicious!







    Comentaris

    Gemma ha dit…
    Les melmelades casolanes sempre són millors, pots adaptar-les al teu gust de sucre. I amb l'agar agar, pots reduir-ne molt la quantitat. Sana i deliciosa!

    Translate

    Entrades populars d'aquest blog

    Pernil o espatlla al forn de....

    llenya o no ! També es pot fer amb cuixa, però tingueu en compte que la cuixa pot pesar uns 9 quilos. Aquesta espatlla pesava 5 quilos. A part l'espatlla és molt més gustosa, en la meva opinió. Quan vaig fer la cuixa vaig haver de desmuntar la nevera. Tal com sona. En el forn de llenya l'espatlla tarda 3:30 i la cuixa 4:30 aprox. En el forn de casa, heu de comptar 1 hora per quilo de carn Ingredients  Una espatlla de porc d'uns 5 quilos Per aquesta quantitat de carn: 2 culleradetes i mitjà de sal ( la cullera de té, no de cafè) 2 de pebre negre 2 cullerades soperes d'orenga 2 gots de vi blanc o cava  mig got d'oli llard de porc mig got d'aigua 2 cullerades de me Preparació 48 hores abans de coure l'espatlla, barrejar en un got la sal, el pebre, l'orenga i l'oli Pinta l'espatlla amb aquesta barreja i mullar amb el vi o cava Cada tant, anar donar voltes a l'espatlla. Es guarda a la nevera 24 hores abans, tallar la p

    Xai al forn. Espatlla o cuixa.

    .... Al forn de llenya o al forn convencional. Ingredients:  espatlla o cuixa de xai. Jo prefereixo l'espatlla, però això va a gustos. Sal, oli, pebre, 1-2 fulles de llorer, una mica de romaní i farigola, alls, vi o cava o conyac, aigua. Preparació: Unes hores abans, amarar el xai. Salpebrar, pelar els alls i anar afegim pels talls. Afegir una o dues fulles de llorer esmicolades, i una mica de romaní i farigola, només d'una branca petita. Si afegiu massa herbes, tindrà el gust de les herbes però no pas del xai. Regar amb mig got de vi, cava o conyac Regar amb oli d'oliva extra verge.  Pre-escalfar el forn. En el cas de llenya, esperar que estigui a uns 200º. Introduir el xai, en el cas del forn de llenya, introduir tapat amb paper de plata, perquè no es cremi. Anar vigilant que no es quedi sense suc. Anar afegint aigua, o aigua barrejada amb vi o cava, quan veieu que es queda sense suc. Cal afegir mig got cada vegada, sinó en comptes de fet al forn us que

    Calçots al microones.

    La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-( Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots. I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ? El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí . És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli. Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill. Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet ! Per acompanyar salsa romesco , com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts , simplement amb una mica de sal !