Passa al contingut principal

Pollastre amb pastanaga i vinagreta de mostassa i mel

Us garanteixo 5 minuts preparant el dinar :-). No per això menjareu malament i a sobre menjareu sa !
Jo he fet servir contra cuixa de pollastre, podeu fer servir pit de pollastre o gall d'indi !
Està calculat per una ració i amb força pastanaga !


Ingredients

  • 150gr de contra cuixa de pollastre desosada
  • 2 pastanagues grans
  • 1 cullerada d'oli d'oliva extra verge i una de salsa de soja
  • 1 culleradeta de mel , una altra de mostassa antiga
  • una mica de sal, opcional ( la soja ja és salada)
Preparació
  1. Netejar les pastanagues i tallar-les en  juliana
  2. Disposar a l'estoig lékué o a un recipient apte pel microones
  3. Posar una cullerada d'aigua, tancar l'estoig i coure durant dos minuts
  4. Mentre preparar la vinagreta amb la soja, l'oli, la mostassa i la mel
  5. Obrir el paquet afegir el pollastre i la meitat de la vinagreta
  6. Coure durant 2 minuts i mig
  7. Deixar reposar un minut amb l'estoig tancat
  8. Servir amb la resta de la vinagreta a mode de salsa
Espero que us agradi !




Amb aquesta recepta contribueixo al HEMC#69 organizat per LeBonVivant



HEMC #69- Zanahorias

Comentaris

Unknown ha dit…
Hola!!
muchas gracias por tu fantástica receta. Super rica, además es muy rápida. Viene muy bien para llevar al trabajo en el tuper :) Lo tiene todo, vaya
Muchas gracias y nos vemos en el próximo HEMC
Cuídate
Cristina
Unknown ha dit…
M.agrada molt la combinació mel i mostassa, un pollastre segur q molt gustós!
Unknown ha dit…
M.agrada molt la combinació mel i mostassa, un pollastre segur q molt gustós!
Pollet ha dit…
Cris i Teresa, gràcies pels comentaris :-)

Translate

Entrades populars d'aquest blog

Calçots al microones.

La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-( Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots. I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ? El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí . És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli. Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill. Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet ! Per acompanyar salsa romesco , com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts , simplement amb una mica de sal !

Crema de fredolics

Hola us presento una crema de fredolics que vaig fer ja fa dies, amb els que vaig comprar a Solsona. La recepta me la van explicar en la mateixa exposició de bolets, jo simplement he afegit una picada. Ingredient ( per dues persones ) uns 300 gr. de fredolics 750 ml de caldo de pollastre o verdures ( o aigua) 2 cebes sal pebre 1 all julivert unes 12 atmelles torrades ( o pinyons o avellanes o barreja ) 1 torrada oli verge d'oliva Preparació rentar els fredolics separar uns 50 gr de fredolics , els que veieu més macos i saltar en una paella amb una mica d'oli, fins que deixin anar l'aigua En una olla, posar un raig d'olli i saltar la ceba tallada menuda, quan comenci agafar color, afegir els fredolics (els 250 gr. que estan sense coure) Després de 8 -10 minuts afegir el caldo de pollastre ben calent i deixar coure 1/4 d'hora Salpebrar Triturar la sopa Fer la picada amb l'all, el julivert, la torrada i les atmelles i una mica de caldo Afegir ...

Coca de recapte

Aquesta coca la tindreu ràpidament pastada. No necessita ni llevat ni temps per a què pugi la massa. Els ingredients de sobre la massa poden ser els que volgueu. Des d'escalibada, ceba, carbassó, espinacs, formatge de cabra, etc. Per la massa:  250 gr de farina (normal no fa falta de força) 100 gr d'aigua amb gas 50 ml de vi blanc  25 ml d'oli un polsim de sal Preparació: Pastar tots els ingredients junts. Us podeu ajudar d'una espàtula de silicona. Ja veureu que en un moment es pasta tot super bé. Estirar la massa sobre una làmina de silicona amb l'ajuda d'un corro. Jo en tinc un de silicona i va genial Escalfar el forn a 200º Repartir els ingredients per sobre. Si tenen temps de cocció diferent, afegir primer els que costin més i al cap d'uns minuts de forn, afegir la resta. En aquest cas: afegir la ceba a la massa i salpebrar. Enfornar. Al cap de uns 15 minuts, afegir els tomàquets xerrys i les gírgoles Al cap de 10 minuts, afegir el formatg...