Passa al contingut principal

Premi Best Blog

La Sandra del bloc La Capseta dels meus tresors m'ha atorgat el Premi Best Blog. Gràcies, bonica !!!
És una iniciativa per donar a conèixer els blocs amb menys de 200 seguidors.

Les bases són senzilles: contestar un qüestionari i alhora atorgar el premi a 20 blocs més amb menys de 200 seguidors .
Així que responc al qüestionari:
1) Quan fa que tens el blog?
Des de juliol de 2007
2)Quina és la teva recepta més visitada?
Frec a frec, (uns mesos una i uns altres , l'altra) la crema de fredolics i els farcellets de pasta fil.lo farcits de bolets i pernil.
3)Com va començar la vostra afició per la cuina o la pastisseria?
Bé, tinc afició sobretot a la gastronomia i a menjar bé, des de petita, sóc la que tastava els plats, retallava receptes de les revistes etc. De la gastronomia, a interessar-me per cuinar.
4)Aquesta afició té alguna relació amb la vostra activitat professional?
No!!! cap  ni una !
5)Quan vau decidir crear un bloc?
Quan vaig començar amb l'hort urbà i per influència de la blocaire  de bcnmonamour.blogspot.com.es
6)Amb quina finalitat el vau crear?
En principi, anar posant les evolucions de l'hort urbà, de fet d'aquí neix el nom del bloc
7)Creieu que és una bona manera d'intercanviar informació gastronòmica?
I tant ! s'apren moltíssim dels altres blocs
8)Participeu periòdicament en algun concurs de blocs de cuina o pastisseria?
De tant en tant, a memòries d'una cuinera i recentment als reptes d'Annie
9)Teniu algun blocaire famós de referència?
Sí !!!! la Gemma de  La cuina de casa
10)En quina recepta esteu treballant ara?
Doncs últimament m'ha donat pels arrossos i ara mateix estic marinant bacallà fresc. Les receptes aviat, al bloc ;-)

I aquí els blocs als que faig lliurament del premi :-)
http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es/
http://allijulivert.blogspot.com.es/
http://algomasquecocina.blogspot.com.es/
http://annafs-cuinafcil.blogspot.com.es/

http://dolcissims.blogspot.com.es/

http://elplatblanc.blogspot.com.es/
http://lofornerdeponent.blogspot.com.es/
http://recetasdeuvasaperas.blogspot.com.es/
http://paella-sushi.blogspot.com.es/
http://mesequemalaleche.blogspot.com.es/
http://latataconxi.blogspot.com.es/
http://deliciesdellimona.blogspot.com.es/
http://estovallesaquadres.blogspot.com.es/
http://delhortalolla.blogspot.com.es/
http://comoaguaparachocolate-myriam.blogspot.com.es/
http://guerradebentos.blogspot.com.es/
http://caudecuina.blogspot.com.es/
http://cabriola-marisolera.blogspot.com.es/
http://petonsambgust.blogspot.com.es/
http://elreceptari.blogspot.com.es/


Aquest és el qüestionari que han de contestar els meus nominats :

1) Quan fa que tens el blog?
2)Quina és la teva recepta més visitada?

3)Com va començar la vostra afició per la cuina o la pastisseria?
4)Aquesta afició té alguna relació amb la vostra activitat professional?
5)Quan vau decidir crear un bloc?
6)Aneu a cursets de cuina, tallers o altres events gastronòmics?
7)Sou aficionats als llibres de cuina?
8)Participeu periòdicament en algun concurs de blocs de cuina o pastisseria?
9)Teniu algun blocaire famós de referència?
10)En quina recepta esteu treballant ara?
 
Moltes felicitacions a tots i a seguir gaudint de la cuina :-)

Comentaris

COMO AGUA PARA CHOCOLATE ha dit…
Hola, lo primero felicitarte por el premio que te han dado y agradecerte que pensaras en mi blog para darmelo. Por falta de tiempo no participo en premios, pero de todas formas he querido venir a recogerlo y agradecertelo. Muchas gracias, me quedo por aquí para seguirte. un besoteeeeeeeee y encantada de conocer tu blog.
Laia* ha dit…
Moltes felicitats pel premi que has rebut i gràcies per haver pensat en mi ^^ M'ha fet molta il·lusió!
Petonets :)
Anna ha dit…
Felicitats pel teu premi i moltes gràcies per la teva nominació .
Acabo de penjar una entrada amb les respostes al qüestionari.
una abraçada
Anònim ha dit…
Hola! moltes gràcies!! m'ha fet molta il·lusió, i justament pel meu aniversari! :) a més, ho he trobat una manera molt divertida de coneixer nous blogs :)
una abraçada!

Gènia

http://elreceptari.blogspot.com.es/2013/04/premi-best-blog.html

Translate

Entrades populars d'aquest blog

Crema de fredolics

Hola us presento una crema de fredolics que vaig fer ja fa dies, amb els que vaig comprar a Solsona. La recepta me la van explicar en la mateixa exposició de bolets, jo simplement he afegit una picada. Ingredient ( per dues persones ) uns 300 gr. de fredolics 750 ml de caldo de pollastre o verdures ( o aigua) 2 cebes sal pebre 1 all julivert unes 12 atmelles torrades ( o pinyons o avellanes o barreja ) 1 torrada oli verge d'oliva Preparació rentar els fredolics separar uns 50 gr de fredolics , els que veieu més macos i saltar en una paella amb una mica d'oli, fins que deixin anar l'aigua En una olla, posar un raig d'olli i saltar la ceba tallada menuda, quan comenci agafar color, afegir els fredolics (els 250 gr. que estan sense coure) Després de 8 -10 minuts afegir el caldo de pollastre ben calent i deixar coure 1/4 d'hora Salpebrar Triturar la sopa Fer la picada amb l'all, el julivert, la torrada i les atmelles i una mica de caldo Afegir ...

Xai al forn. Espatlla o cuixa.

.... Al forn de llenya o al forn convencional. Ingredients:  espatlla o cuixa de xai. Jo prefereixo l'espatlla, però això va a gustos. Sal, oli, pebre, 1-2 fulles de llorer, una mica de romaní i farigola, alls, vi o cava o conyac, aigua. Preparació: Unes hores abans, amarar el xai. Salpebrar, pelar els alls i anar afegim pels talls. Afegir una o dues fulles de llorer esmicolades, i una mica de romaní i farigola, només d'una branca petita. Si afegiu massa herbes, tindrà el gust de les herbes però no pas del xai. Regar amb mig got de vi, cava o conyac Regar amb oli d'oliva extra verge.  Pre-escalfar el forn. En el cas de llenya, esperar que estigui a uns 200º. Introduir el xai, en el cas del forn de llenya, introduir tapat amb paper de plata, perquè no es cremi. Anar vigilant que no es quedi sense suc. Anar afegint aigua, o aigua barrejada amb vi o cava, quan veieu que es queda sense suc. Cal afegir mig got cada vegada, sinó en comptes de fet al forn us que...

Pernil o espatlla al forn de....

llenya o no ! També es pot fer amb cuixa, però tingueu en compte que la cuixa pot pesar uns 9 quilos. Aquesta espatlla pesava 5 quilos. A part l'espatlla és molt més gustosa, en la meva opinió. Quan vaig fer la cuixa vaig haver de desmuntar la nevera. Tal com sona. En el forn de llenya l'espatlla tarda 3:30 i la cuixa 4:30 aprox. En el forn de casa, heu de comptar 1 hora per quilo de carn Ingredients  Una espatlla de porc d'uns 5 quilos Per aquesta quantitat de carn: 2 culleradetes i mitjà de sal ( la cullera de té, no de cafè) 2 de pebre negre 2 cullerades soperes d'orenga 2 gots de vi blanc o cava  mig got d'oli llard de porc mig got d'aigua 2 cullerades de me Preparació 48 hores abans de coure l'espatlla, barrejar en un got la sal, el pebre, l'orenga i l'oli Pinta l'espatlla amb aquesta barreja i mullar amb el vi o cava Cada tant, anar donar voltes a l'espatlla. Es guarda a la nevera 24 hores abans, tallar la p...