La Sandra del bloc La Capseta dels meus tresors m'ha atorgat el Premi Best Blog. Gràcies, bonica !!!
És una iniciativa per donar a conèixer els blocs amb menys de 200 seguidors.
Les bases són senzilles: contestar un qüestionari i alhora atorgar el premi a 20 blocs més amb menys de 200 seguidors .
Així que responc al qüestionari:
1) Quan fa que tens el blog?
Des de juliol de 2007
2)Quina és la teva recepta més visitada?
Frec a frec, (uns mesos una i uns altres , l'altra) la crema de fredolics i els farcellets de pasta fil.lo farcits de bolets i pernil.
I aquí els blocs als que faig lliurament del premi :-)
http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es/
http://allijulivert.blogspot.com.es/
http://algomasquecocina.blogspot.com.es/
http://annafs-cuinafcil.blogspot.com.es/
http://dolcissims.blogspot.com.es/
http://elplatblanc.blogspot.com.es/
http://lofornerdeponent.blogspot.com.es/
http://recetasdeuvasaperas.blogspot.com.es/
http://paella-sushi.blogspot.com.es/
http://mesequemalaleche.blogspot.com.es/
http://latataconxi.blogspot.com.es/
http://deliciesdellimona.blogspot.com.es/
http://estovallesaquadres.blogspot.com.es/
http://delhortalolla.blogspot.com.es/
http://comoaguaparachocolate-myriam.blogspot.com.es/
http://guerradebentos.blogspot.com.es/
http://caudecuina.blogspot.com.es/
http://cabriola-marisolera.blogspot.com.es/
http://petonsambgust.blogspot.com.es/
http://elreceptari.blogspot.com.es/
Aquest és el qüestionari que han de contestar els meus nominats :
1) Quan fa que tens el blog?
2)Quina és la teva recepta més visitada?
És una iniciativa per donar a conèixer els blocs amb menys de 200 seguidors.
Així que responc al qüestionari:
1) Quan fa que tens el blog?
Des de juliol de 2007
2)Quina és la teva recepta més visitada?
Frec a frec, (uns mesos una i uns altres , l'altra) la crema de fredolics i els farcellets de pasta fil.lo farcits de bolets i pernil.
3)Com va començar la vostra afició per la cuina o la pastisseria?
Bé, tinc afició sobretot a la gastronomia i a menjar bé, des de petita, sóc la que tastava els plats, retallava receptes de les revistes etc. De la gastronomia, a interessar-me per cuinar.
4)Aquesta afició té alguna relació amb la vostra activitat professional?
No!!! cap ni una !
5)Quan vau decidir crear un bloc?
Quan vaig començar amb l'hort urbà i per influència de la blocaire de bcnmonamour.blogspot.com.es
6)Amb quina finalitat el vau crear?
En principi, anar posant les evolucions de l'hort urbà, de fet d'aquí neix el nom del bloc
7)Creieu que és una bona manera d'intercanviar informació gastronòmica?
I tant ! s'apren moltíssim dels altres blocs
8)Participeu periòdicament en algun concurs de blocs de cuina o pastisseria?
9)Teniu algun blocaire famós de referència?
Sí !!!! la Gemma de La cuina de casa
10)En quina recepta esteu treballant ara?
Doncs últimament m'ha donat pels arrossos i ara mateix estic marinant bacallà fresc. Les receptes aviat, al bloc ;-)
I aquí els blocs als que faig lliurament del premi :-)
http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es/
http://allijulivert.blogspot.com.es/
http://algomasquecocina.blogspot.com.es/
http://annafs-cuinafcil.blogspot.com.es/
http://dolcissims.blogspot.com.es/
http://elplatblanc.blogspot.com.es/
http://lofornerdeponent.blogspot.com.es/
http://recetasdeuvasaperas.blogspot.com.es/
http://paella-sushi.blogspot.com.es/
http://mesequemalaleche.blogspot.com.es/
http://latataconxi.blogspot.com.es/
http://deliciesdellimona.blogspot.com.es/
http://estovallesaquadres.blogspot.com.es/
http://delhortalolla.blogspot.com.es/
http://comoaguaparachocolate-myriam.blogspot.com.es/
http://guerradebentos.blogspot.com.es/
http://caudecuina.blogspot.com.es/
http://cabriola-marisolera.blogspot.com.es/
http://petonsambgust.blogspot.com.es/
http://elreceptari.blogspot.com.es/
Aquest és el qüestionari que han de contestar els meus nominats :
1) Quan fa que tens el blog?
2)Quina és la teva recepta més visitada?
3)Com va començar la vostra afició per la cuina o la pastisseria?
4)Aquesta afició té alguna relació amb la vostra activitat professional?
5)Quan vau decidir crear un bloc?
6)Aneu a cursets de cuina, tallers o altres events gastronòmics?
7)Sou aficionats als llibres de cuina?
8)Participeu periòdicament en algun concurs de blocs de cuina o pastisseria?
9)Teniu algun blocaire famós de referència?
10)En quina recepta esteu treballant ara?
Moltes felicitacions a tots i a seguir gaudint de la cuina :-)
Comentaris
Petonets :)
Acabo de penjar una entrada amb les respostes al qüestionari.
una abraçada
una abraçada!
Gènia
http://elreceptari.blogspot.com.es/2013/04/premi-best-blog.html