No hi ha res que em faci més festa que fer el vermut , oi ?? Em sembla que el ritual del vermut el salto poques vegades !!!
Us ensenyo avui com preparar unes olives marinades als cítrics, o com convertir unes olives del super en alguna cosa especial ;-)
Ingredients
Jo ho he acompanyat amb formatge marinat al romaní ( ja us ho explicaré) , musclos, "banderillas", escalibada i com no, patates Coromines, de Badalona de tota vida ( 100% naturals !!!!!!)
Ho he maridat amb la cervesa Inedit, hi ha quedat força bé ;-), va ser intuitiu, però segons la nota de tast de la cervesa : Les vinagretes, els cítrics i els dolços tenen una cervesa que els pot agafar de la mà, així que perfecte
Feliç diumenge !
Us ensenyo avui com preparar unes olives marinades als cítrics, o com convertir unes olives del super en alguna cosa especial ;-)
Ingredients
- 1/2 quilo d'olives variades, que no tinguin massa condiment, jo he usat manzanilla i olives negres d'Aragó
- la ratlladura d'una llimona (sense la part blanca, que amargeixa..)
- la ratlladura de mitja taronja (sense la part blanca, que amargeixa..)
- el suc d'una taronja
- unes branques de farigola o farigola seca
- 100 ml d'oli d'oliva extra verge
- opionalment, una mica de sal marina amb herbes, en compte que no us quedi salat !!!
- 3 alls, simplement els xafeu amb el ganivet pla o amb la mà, simplement mig oberts sense pelar !
- Barrejar tots els ingredients en un recipient. Deixar marinar com a mínim 24 hores a temperatura ambient, millor si ho deixeu 3 o 4 dies. Consumir en una setmana.
Jo ho he acompanyat amb formatge marinat al romaní ( ja us ho explicaré) , musclos, "banderillas", escalibada i com no, patates Coromines, de Badalona de tota vida ( 100% naturals !!!!!!)
Ho he maridat amb la cervesa Inedit, hi ha quedat força bé ;-), va ser intuitiu, però segons la nota de tast de la cervesa : Les vinagretes, els cítrics i els dolços tenen una cervesa que els pot agafar de la mà, així que perfecte
Feliç diumenge !
Comentaris